scam

چینستان قصد ندارد با انتشار این مطالب کل خدمات و زحمات ملت چین را خدشه دار کرده و عزت ملی این کشور را نادیده بگیرد. این اخبار و اطلاعات به دلیل انجام وظیفه چینستان به مقوله اطلاع رسانی منتشر می شود.

بر هر کسی پوشیده نیست که در کشور چین به دلیل پهناوری و تراکم و جمعیت امکان هرگونه تقلب و کلاهبرداری وجود دارد و متاسفانه این موضوع به مراتب برای مسافران تجاری که به این کشور سفر کرده اند اتفاق افتاده و خیلی از این عزیزان را با ضررهای کلان روبرو کرده است. چینستان می کوشد با روشنگری ، دید این افراد را روشن و فیلترهای بازدارندگی و امنیت تجاری را افزایش دهد. درج واقعیت های تلخی که در چین موجود است و چالش هایی را در پیش روی مسافران قرار می دهد ، تخریب چین نیست.

علی رقم کنترل شدید و نظارت در چین ، روزبروز شاهد گستردگی تقلب و کلاهبرداری در چین هستیم ولی هنوز افراد اخلاق مدار و مقید به قانون در کشور چین زیادند. دقت کنید با تحقیق و مشاوره های لازم با افرادی که از تست ها سربلند بیرون می آیند معامله و معاشرت کنید. به ظاهر آرام و متین چینی ها توجه نکنید. باید شناخت و اعتبار و ضمانت های لازم را برای ارتباط با چینی ها پیدا کنید. مطمئن باشید اگر به آن دسته از چینی هایی که هنوز قابل اعتماد و موثق هستند دست پیدا کنید براحتی می توانید کارهایتان را بخوبی انجام داده به اهداف تجاری خود برسید.

مواردی که ممکن است در چین به آن برخورد می کنید

پول تقلبی در چین

اسفانه دولت و مدیران چین پس از سالها هنوز نتوانسته اند وجود مشکل بزرگ اسکناس های تقلبی در چین را حل کنند و با کمال تاسف یکی از مهمترین مشکل مسافران ایرانی وجود زیاد پول تقلبی در کشور چین است.

پلیس چین از کشف مبالغ هنگفتی پول تقلبی چینی خبر داد

china-fake-money1

حک ایمیل ها و کلاهبرداری 

موضوع گم شدن پول های حواله شده ، حک کردن ایمیل ها ، ارتباط با افراد مجازی از طریق ایمیل و ارسال پول از طریق حواله جات اینترنتی، کلاهبرداری های بزرگ مالی و هزاران مورد دیگر تنها گوشه ای از چالش ها موجود بر سر راه تجار و بازرگانان ایرانی با تجار چینی است که به هزاران پرونده حل نشده تبدیل گشته و هزاران ایرانی را دچار ضررهای هنگفت کرده.

چینستان سعی کرده با اطلاع رسانی در جلسات و سمینارها، سایت و سخنرانی های متعدد بازرگانان تازه وارد و حتی کارکشته را از این مشکلات آگاه سازد ولی متاسفانه موضوع اینقدر فراگیر شده که هر روز خبر ناگوار جدیدی از این دست بگوش می رسد و کلاهبرداران از شیوه های جدیدی برای رسیدن به اهداف پلید خود استفاده می کنند. برای آگاهی بیشتر لینک صفحات معرفی شده زیر را بخوانید.

هکرها و دزدان اینترنتی جدید

هشدار در مورد کارت های بانکی چین

آشنایی با انواع اختلافات تجاری و کلاهبرداری های شرکتهای چینی و روشهای مقابله و پیشگیری

چینی ها غیر قابل اعتماد در تجارت

scam1

- اسناد تقلبی ، حواله های تقلبی ، عکس ها و فیلم های تقلبی و ...

- لوازم الکترونیک مانند کامپیوتر، تبلت ، لب تاپ ، لوازم جانبی، موبایل، کارتهای حافظه، و هر چه به این موارد مربوط است.

- مواد غذایی تقلبی ، برنج ، رب گوجه ، گوشت ، تخم مرغ ، گردو ، و هر چیزی که فکرش را نمی کنید

- دارو و مواد شیمیایی تقلبی

- لوازم آرایشی تقلبی ،

کپی اجناس و تولیدات اکثر تولیدکنندگان معروف دنیا و برندهای خوشنام جهان در چین براحتی در حال انجام است و این موضوع در همه صنایع مختلف به چشم می خورد.

Fraud-in-china

به نمونه هایی در این مورد اشاره می کنیم:

به گزارش خبرگزاری شینهوا، قاضی دادگاهی در شهر گوانگژو چین روز چهارشنبه اعلام کرد: «سونگ هشی ین» متهم به فروش مواد غذایی آلوده از جمله ۳۲۲ تن ژلاتین تقلبی به مردم طی سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ است.
براساس این گزارش، ژلاتین های عرضه شده از سوی فرد یاد شده به دلیل تهیه از مواد غیربهداشتی، مسموم کننده بوده و باعث آسیب رساندن به تعدادی از شهروندان چینی شده است.
دادگاه شهر گوانگژو همچنین علاوه بر در نظر گرفتن ۲۰ سال حبس برای این متهم، دستور توقیف تمامی اموال و دارایی های وی را صادر کرد.
در جریان بررسی این پرونده، دو تن از مدیران شرکت وی نیز به ۹ سال زندان محکوم شدند.
برخورد با تولیدکنندگان مواد غذیی آلوده و مسموم مدتی است در دستور کار جدی نهادهای قضایی چین قرار گرفته و به یکی از دغدغه های اصلی آنان تبدیل شده است.
در آخرین رسوایی توزیع مواد غیربهداشتی و ناسالم در این کشور که سال گذشته رخ داد، باندی که اقدام به فروش گوشت موش و روباه می کرد،شناسایی و منهدم شد.
وزارت امنیت داخلی در آن زمان از دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر در رابطه با این پرونده خبر داده بود.
۶۳ تن از دستگیرشدگان اظهار داشتند که پس از تهیه گوشت روباه، موش و گوشت حیوانات دیگر و بدون بررسی کیفیت و سلامتی آن ها، گوشت این حیوانات را به مواد افزودنی آغشته کرده و به عنوان گوشت دام به فروش می رساندند.
بهداشت مواد غذایی و کیفیت آن همواره به چالشی اصلی برای مسوولان و مردم چین به شمار می رود.
دو سال پیش نیز گزارش هایی منتشر شد حاکی از اینکه برخی از عرضه کنندگان روغن به شرکت های داروسازی، روغن های پسمانده رستوران ها، موسوم به 'روغن فاضلاب' را برای تهیه آنتی بیوتیک به این شرکت های می فروختند.
در سال ۲۰۰۸ میلادی هم مصرف شیرخشک آلوده به ماده شیمیایی ملامین صدها هزار کودک چینی را بیمار کرد.
نگرانی در مورد سلامت مواد غذایی چینی بر تمایل خریداران خارجی به مصرف مواد خوراکی وارداتی از چین اثر گذاشته و باعث نگرانی دولت چین در مورد از دست رفتن بازارهای صادراتی این اقلام شده است.
براساس گزارش های منتشر شده، در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ میلادی ۱۵۳۳ پرونده در مورد سلامت مواد غذایی در این کشور بررسی شده و ۲۰۸۸ تن نیز تحت پیگرد قانونی قرار گرفته اند.

rice-problem-Food

موضوع برنج تقلبی

یش از این بسیاری از محصولات کشاورزی و خوراکی غیر واقعی در چین ساخته می‌شد که دنیا را متحیر کرده بود و یا به رسوایی‌هایی بزرگ بدل شده بود؛ از شیرخشک مصنوعی تا تخم مرغ و گوشت غیرواقعی اما حالا به نظر می‌رسد که پای این محصولات و حتی دستگاه‌های ساخت این محصولات نیز به ایران باز شده است، بدون اینکه به خریداران اعلام شود برنجی که به نام “برنج ایرانی» در حال خریدن هستند، برنجی فرآوری شده است.

به نقل از سایتی به نام “معادله» نوشت: پیش از این، سفره ایرانی‌ها برنج‌های خارجی که به طرز عجیب و غریبی در حین فرآیند پخت قد می‌کشیدند و به چند سانت می‌رسیدند را دیده بود؛ برنج‌هایی که گاهی “برنج ماکارونی» خوانده می‌شوند. به گفته برخی از واردکنندگان برنج، این دقیقا ماحصل ابتکارات عجیب و غریب چینی‌ها در تولیدات تقلبی خوراکی است؛ برنج‌هایی که هم برنج هستند و هم برنج نیستند. در واقع اینها برنج‌های دانه، برنج‌های خردشده یا به اصطلاح “نرمه» هستند که با استفاده از یک دستگاه که ابتکار چینی‌هاست، با اضافه کردن مواد افزودنی از جمله اسانس و نشاسته و … تبدیل به برنج‌های دان و “واقعی» می‌شوند.

ساز و کار تهیه این نوع برنج به این شکل است که ابتدا برنج‌ها وارد دستگاه می‌شوند و سپس به خمیری بدل می‌شوند و این خمیر نیز به نوعی قالب‌بندی یا در واقع رنده می‌شود و به این ترتیب تبدیل به برنج‌های “قدبلند» می‌شوند؛ برنج‌های کشیده و قدبلندی که مدت‌هاست راه خود را به سفره‌های ایرانی باز کرده‌اند و درباره قد بلندشان نیز کلی تبلیغ می‌شود.

شاید کمتر کسی از ماهیت واقعی این “برنج‌ماکارونی‌ها» خبر داشته باشد اما نهایتا این محصولات پایشان به ایران باز شده و حالا ایران دارد خودش با وارد کردن دستگاه‌های تبدیل برنج‌های خردشده به برنج دانه، به تولیدکننده‌های این “شبه برنج» تبدیل می‌شود!

به تازگی آگهی‌های فروش این دستگاه‌ها در فضای تجاری ایرانی راه پیدا کرده‌اند و چندین و چند دستگاه آن به فروش رسیده و کارگاه‌هایی نیز کار خود را در نزدیکی کرج آغاز کرده‌اند. به نظر می‌رسد که این “جادوگری» به قدری پرسود است که به تازگی میزان واردات برنج شکسته به ایران افزایش چشمگیری یافته است.

به گفته برخی از ناظران، این برنج‌های به دست آمده از خمیر با قیمت حدود کیلویی ۵ هزار تومان وارد بازار شده‌اند؛ در حالی که قیمت خرید دولتی برنج در استان گیلان، کیلویی ۶۲۰۰ تومان است و برنج نرمه یا خرده‌برنج، قیمتی حدود کیلویی ۱۲۰۰ تومان دارد و برنج‌های ایرانی نیز با قیمتی بین کیلویی ۷ تا ۹ هزار تومان به فروش می‌رسند.

یکی از فروشنده‌های دستگاه‌های تبدیل “خرده‌برنج» به “برنج دانه» درباره این دستگاه و محصولات نهایی آن می‌گوید: قیمت دستگاه حدود ۱۱۰ میلیون تومان است و تنظیم دستگاه برای تولید محصول نیز ۳۰ میلیون هزینه دارد. ما دستگاه را در محل کارگاه شما تحویل می‌دهیم. الان یک دستگاه آماده داریم اما برای وارد کردن دستگاه از چین حدود دو ماه از لحظه سفارش تا تحویل، زمان لازم است. این دستگاه ساخت چین است و قطعات اصلی آن مثل موتور و غیره ساخت آلمان و ما آن را تا سه سال گارانتی می‌کنیم. ما تا حالا چند دستگاه فروخته‌ایم و هیچ مشکل قانونی تا به حال نداشته‌ایم و وزارت بهداشت هم محصول را تایید می‌کند. شما هم برای اینکه مطمئن باشید مشکلی پیش نمی‌آید، می‌توانید روی محصول بنویسید برنج فرآوری‌شده یا برنج ویتامینه اما به هر حال هیچ مشکلی وجود ندارد. محصول نهایی هم بسیار شبیه برنج واقعی است که کسی نمی‌تواند بفهمد برنج نیست. بوی برنج می‌دهد و قیافه‌اش درست مثل برنج است. خمیر اولیه خبرنجیلی شبیه نیست اما وقتی محصول نهایی را نگاه می‌کنید هیچ فرقی با برنج ندارد.

حال که به لطف دستگاه‌های چینی می‌توان از یک خمیر برنج ساخت، سوال اصلی این است که آیا نظارتی بر کارگاه‌های تبدیل خرده به برنج دانه وجود دارد؟ آیا تنها ماده‌ای که در این خمیرها وجود دارد خرده‌برنج است یا مواد افزودنی غیرمجازی نیز به آن اضافه‌ می‌شود؟

به تازگی وزارت بهداشت با نام بردن از چندین نمونه برنج خارجی، آنها را سمی و غیرقابل مصرف اعلام کرده است. پیش‌تر نیز مجلس درباره مسموم بودن برخی از ارقام برنج خارجی از جمله برنج‌های هندی اظهار نظر کرده بود اما هیچ‌گاه منشاء این آلودگی و احتمال اینکه این برنج‌ها واقعا برنج نباشد، مطرح نشده است.

حتی مقام‌های رسمی ایران از برخی نام‌های تجاری بسیار معروف نام برده‌اند و آنها را حاوی سرب و آرسنیک عنوان کرده‌اند اما هیچ‌گاه به طور قطعی گفته نشده است که منشأ این سرب و آرسنیک در برنج‌ها چه بوده است!

agg-problem-food-in-china

تخم مرغ تقلبی در چین

در حالی که طبق خبرهای رسیده، تعداد قابل توجهی تخم مرغ چینی روانه بازار ایران شده است خبرها حکایت از ناسالم و غیر بهداشتی بودن این تخم مرغ ها و تولید مصنوعی آنها توسط چینیها دارد.

چینیها که اینبار تمایل به مصادره بازار تخم مرغ جهان را داشته اند، تخم مرغهایی را تولید کرده اند که بدون نیاز به مرغ تولید شده است!

زرده این تخم مرغها با استفاده از موادی مانند کربنات کلسیم،رزین،نشاسته، آلومینیوم زاج دار،ژلاتین و سایر مواد شیمیایی تهیه شده و همانطور که در عکسهای ذیل آمده است، آماده شده و در قالب های از پیش تعیین شده ریخته می شود تا با استفاده از رنگدانه زرد شکل زرده بخود بگیرد.

پس از این مرحله زرده آماده شده در داخل سفیده تخم مرغ که از قبل آماده شده قرار می گیرد و در نهایت در پوششی قرار می گیرد که بسیار شبیه تخم مرغهای معمولی است.

Start typing and press Enter to search